Menu Sluiten

Werkwijze

Elk huis is anders, elk interieur is uniek. Geen vraag is hetzelfde. Hoe maak je de beste indeling? Hoe maak je een geheel van je interieur? Een grote verbouwing, waar te beginnen? Misschien heb je al een idee, en heb je hulp nodig bij het maken van keuzes. Of je wilt graag iemand die alles uit handen neemt. Ik help je graag met het beantwoorden van je vragen. Laten we er samen een fijn thuis van maken!

Waar kan ik je bij helpen?

Studio Annika helpt je bij:
• Interieuradvies aan huis
• Interieurontwerp en styling voor bedrijven, horeca en winkels
• Interieurontwerp en advies voor je nieuwbouwhuis of verbouwing
• 3D interieurontwerp
• Kleuradvies, lichtplan en meubelplan
• Begeleiding van interieurprojecten

Bekijk mijn diensten voor wat ik kan betekenen.

Stappenplan naar een huis dat past

Hoe gaan we te werk als we aan de slag gaan met jouw interieur? In vijf stappen werken we toe naar interieur dat helemaal bij jou past. Afhankelijk van jouw specifieke vraag wijkt het stappenplan soms wat af. Dit wordt in een offerte concreet toegelicht. Voor de start van een project maken we altijd vrijblijvend kennis om jouw wensen te bespreken en te kijken of er een ‘klik’ is. Op basis van de kennismaking maak ik een offerte.

Stap 1: de intake

Tijdens de intake van het project gaan we in op jouw huidige woonsituatie, je wensen en smaak. Je ontvangt voor de intake een uitgebreide vragenlijst, welke we tijdens dit gesprek gaan bespreken. Dit dient als input voor het verdere project.

Stap 2: de start

Na de intake van het project en het in kaart brengen van de woonwensen, ga ik voor je aan de slag met de uitwerking van het eerste deel: de sfeer, de indeling van de ruimte en kleuren en materialen.

Stap 3: tussentijdse presentatie

Nu is het tijd voor een nieuwe afspraak. Samen bespreken we wat er nu ligt: de moodbaard het kleur- en materiaaladvies en het plan voor de indeling van de ruimte. We bespreken of het de goede kant op gaat, welke aanpassingen er eventueel nodig zijn om uiteindelijk tot het ideale plaatje te komen.

Stap 4: eindpresentatie

Tijdens de eindpresentatie bespreken we het gehele plan en neem ik stalen mee van kleuren en eventueel van materialen zoals vloeren, behang en raamdecoratie.

Stap 5: aan de slag!

Yes, het plan is rond! Je kan nu zelf aan de slag met je interieur. Wil je dit uitbesteden, geen probleem. Ik maak graag een offerte.


Meer weten? Vraag een meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan of bel direct met 06 41547 210.


Annika heeft een interieurplan gemaakt voor onze nieuwbouwwoning. Ons vorige interieur was een saaie compromis en we wilden wel wat spannenders, maar wisten niet goed wat. Annika heeft ons daar goed bij geholpen en een plan gemaakt wat zorgt voor eenheid. We zijn er erg blij mee!