Menu Sluiten

Over

Hi, ik ben Annika Vermey, interieurontwerper bij Studio Annika en ik woon samen met mijn gezin in Leusden, vlakbij Amersfoort. We hebben twee jongens van vijf en zeven jaar oud. Elke dag mensen helpen aan een interieur dat bij ze past, waar ze blij van worden. Er is niks leukers. Inmiddels heb ik al vele klanten mogen helpen aan een mooi, nieuw interieur of inrichting.

In iedere ruimte zie ik wel mogelijkheden. Vaak zelfs als jij ze al lang niet meer ziet. Mijn kracht is niet alleen een mooi plaatje creëren, maar ook een praktische indeling van de ruimte. Zodat het een fijn, mooi én praktisch huis is om in te wonen.

Een interieur moet passen bij de mensen die er wonen. Bij jou en/of je partner en gezin. Jouw woonstijl, vraag en behoefte staan centraal in mijn ontwerp proces en de adviezen die ik geef. Of je nu een industrieel interieur mooi vindt, Scandinavisch, stoer, hotel chique of juist modern dat maakt niet uit.

Genoeg over mij. Ik wil het liever over jou en je woonwensen hebben. Zullen we kennismaken? Neem contact op voor een gratis kennismaking: 06 415 47 210 of stuur een berichtje naar annika@studioannika.nl.