Menu Sluiten

Project vrijstaand huis Lelystad

Project vrijstaand huis Lelystad

Na altijd een beetje gestoeid te hebben met de inrichting en steeds andere kleuren op de muur, wilde de bewoners het nu bij hun nieuwe huis in Lelystad, goed aanpakken en schakelden de hulp van Studio Annika in.

Een paar zaken waren al wel bekend: het stel had een voorkeur voor een bank en een fauteuil (maar welke maten en kleuren). Ze hadden al een mooie lamp voor boven de eettafel gekocht. In principe gingen de bestaande meubels niet mee, dus mocht er een mooi plan gemaakt worden. Een leuke uitdaging!

Studio Annika ging aan de slag met het maken van een interieurontwerp en een plattegrond in 2D. Deze plattegrond maakte al snel duidelijk wat de ideale indeling van de ruimte zou zijn en het formaat van de meubels. Vervolgens zorgde een moodboard voor een duidelijke richting. Op basis van hun wensen heb ik een voorstel gemaakt voor een modern interieur met een hotel chique uitstraling. Dat was een schot in de roos! De klant was enthousiast, dit paste precies bij wat ze voor ogen hadden! Een mooi compliment. Bij het plan zat ook een duidelijke shoppinglist, ideeën voor raamdecoratie en kleuren en stoffen, waar ze direct mee op pad zijn gegaan.

Moodboard vrijstaand huis Lelystad. Een modern interieur met hotel chique uitstraling. Natuurlijke tinten, gecombineerd met petrolblauw en zwart.
Plattegrond vrijstaand huis Lelystad, Studio Annika

Erika: “Aangezien wij een ander huis hebben gekocht en een hele andere stijl wilden zijn wij op zoek na een styliste gegaan. Tijdens het intakegesprek wisten wij al snel dat wij met Annika de juiste keuze hadden gemaakt. Iemand die goed na onze verschillende en vele wensen luisterde maar ook alle tijd voor ons nam. Ze was daarnaast ten alle tijden goed bereikbaar voor steeds weer nieuwe vragen van ons en kwam uiteindelijk met een prachtige en verrassende presentatie. Kleurstalen voor verf, verschillende soorten stof voor raamdecoratie en meubels enz. Een mooi ingebonden document met plattegrond, lichtplan, allerlei handige websites en shoppinglist. Inmiddels al verschillende aankopen gedaan die we waarschijnlijk zonder haar tips en ideeën niet zo snel aangedurfd hadden. We zijn erg blij dat we met Annika in zee zijn gegaan!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.