Menu Sluiten

Project nieuwbouwhuis Zevenaar

Kirsten en Thijs hebben recent een nieuwbouwhuis gekocht en vroegen mij met een interieuradvies voor de begane grond te komen. In hun vorige huis was alles op ‘veilig’ gekocht, en nu mocht het wel wat sprekender. Hoe leuk, een opdracht waar veel mogelijk is met ook de wens voor een echte eye-catcher op de muur.  We hebben een online interieuradvies project gedaan.

Ik heb een interieurplan gemaakt met een 2D plattegrond, moodboard, en shoppinglist. Uitgangspunt is een combinatie geworden van hout, zwart roestvrij staal en enkele eye catchers. Kirsten en Thijs waren blij met het advies en inmiddels heb ik al wat foto’s mogen ontvangen met het resultaat.

2D plattegrond nieuwbouwhuis Zevenaar
Moodboard nieuwbouwhuis Zevenaar: groen, taupe, roze met zwarte accenten.

Inmiddels zijn Kirsten en Thijs druk bezig met het huis naar hun zin te maken. Ze hebben mij al wat eerste foto’s gestuurd…

“Annika heeft een interieurplan gemaakt voor onze nieuwbouwwoning. Ons vorige interieur was een saaie compromis en we wilden wel wat spannenders, maar wisten niet goed wat. Annika heeft ons daar goed bij geholpen en een plan gemaakt wat zorgt voor eenheid. We zijn er erg blij mee!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.