Menu Sluiten

Project Kleur- en stylingadvies Hooglanderveen

Je bent blij met je huis en de meubels, maar er mist iets. Herkenbaar? Ilse en Nick uit Hooglanderveen (Amersfoort) kwamen bij Studio Annika voor een kleur & stylingadvies aan huis. De voornaamste wens was meer sfeer en eenheid in het interieur.

Samen hebben we gekeken naar hun wensen, de kleuren die ze mooi vinden, en dit verwerkt in een advies voor de woonkamer en hal. De kleuren blauw en groen waren al in de meubels en het interieur verwerkt, en mijn voorstel was dit meer uit te breiden. Daarom is de lange wand in de woonkamer groen geworden, en de wand bij de kast en de speelhoek half in het blauw. Tevens heb ik ze tips gegeven voor de styling van de kinderhoek en de rest van het interieur.

Om meer eenheid bij de zithoek te creëren heb ik andere salontafels voorgesteld en in de hoek bij de kast ook extra verlichting. Voor het schilderwerk heb ik ze in contact gebracht met een goede vak schilder. Ik na het advies aan huis nog zaken uitgezocht en het advies in een document verwerkt voor ze.

 

Ilse: “Wij hebben Annika gevraagd met ons mee te kijken naar onze woonkamer en het halletje. We hebben veel kleur in onze meubels en vonden witte muren saai. Annika heeft ons drie kleuren aangeraden en veel speurwerk voor ons gedaan betreffende posters, accessoires en behang. Annika was goed bereikbaar en nam de tijd om alles te bespreken en af te wegen. Ook raadde zij ons een topschilder aan. We zijn heel blij met het resultaat. Nogmaals bedankt Annika!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.