Menu Sluiten

Portfolio

Hieronder vind je een overzicht van enkele recente projecten.

Interieuradvies B&B Waddeneilanden

Je gaat emigreren naar de waddeneilanden en start daar een B&B? Ik heb geholpen het concept voor de B&B scherp te krijgen en geadviseerd over het bijpassende interieur. Hoe combineer je rust en kleur? Wat is de behoefte van een B&B klant? Verschillende moodboards laten de sfeer zien voor de B&B, de centrale entree en de keuken. Een kleuradvies maakt e.e.a. concreter.

Interieurontwerp kantoor voor jurist

Voor een startende juriste in Amsterdam heb ik een interieurontwerp gemaakt voor haar kantoorruimte. Het was één grote ruimte die opnieuw ingedeeld moest worden, inclusief aparte spreekruimte met behoud van privacy voor cliënten. oor een startende juriste in Amsterdam heb ik een interieurontwerp gemaakt voor haar kantoorruimte. Het was één grote ruimte die opnieuw ingedeeld moest worden, inclusief aparte spreekruimte met behoud van privacy voor cliënten.

Interieurontwerp nieuwbouwproject Amsterdam

Voor een nieuwbouw appartement heb ik een interieurontwerp gemaakt voor de ruimte en de meubelopstelling. Vervolgens is er een moodboard gemaakt en een kleuradvies gegeven.

Interieuradvies appartement Amersfoort

Een jonge vrouw in Amersfoort vroeg mijn hulp bij de inrichting van haar nieuwe appartement in de prachtige wijk bij de Leusderweg. Haar vraag: hoe zorg ik dat mijn interieur één geheel vormt? Ik maakte voor haar een interieurontwerp, moodboard en een shoppinglist.

Moodboard en kleuradvies familiehuis Eurowoningen Leusden

Bij deze familie was al een mooi basisinterieur aanwezig. Hun vraag was hoe zij meer sfeer en kleur in het interieur konden brengen. Bovendien hadden de zowel de dame als de heer des huize een andere kijk op het gebruik van kleur. Ik heb een adviesgesprek gevoerd, en op basis daarvan een moodboard voor ze gemaakt met een kleuradvies.

Interieurontwerp appartement Leusden Zuid
Voor een appartement in Leusden Zuid heb ik een volledig interieurontwerp gemaakt. De nieuwe bewoner wilde een strak en Scandinavisch interieur. Er is een ontwerp gemaakt voor een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, woonkamer en slaapkamer. Een kleur- en materiaaladvies maken het verhaal af.

Verbouwing huis Rossenberg Leusden

Voor een jong stel met kinderen is een volledig interieurontwerp gemaakt voor de verbouwing en inrichting van een origineel jaren ’70 huis. Zij kozen voor een goede basis in het interieur, licht en ruimtelijk aangevuld met stoere accenten. Foto’s volgen.