Menu Sluiten

over mij

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Annika Vermey en ik ben interieurontwerper én eigenaar van Studio Annika en ik help je graag met jouw interieurvraag. Jouw behoefte staat in mijn ontwerpen altijd centraal. Resultaat is een interieur dat voelt als ‘thuiskomen’ voor jou, je gezin en/of je medewerkers of klanten.

Buiten de kaders denken
Veel mensen hebben de neiging om voor ‘veilig’ te kiezen als het gaat om hun interieur. Ik help je op weg naar een interieur dat echt bij je past. Of je nu een voorkeur hebt voor een bohemian interieur, scandinavisch, stoer industrieel of juist minimalistisch, of een gezellige combinatie.

Mijn visie
Mijn visie is dat een interieur is om in te leven, wonen, recreëren, shoppen of werken. Ontwerpen dienen niet alleen mooi te zijn, maar vooral ook praktisch. Dat zie je terug in mijn ontwerpen. Ik ben sterk in het neerzetten van een concept, maar ook in de puntjes op de ‘i’ die nodig zijn om jouw interieur helemaal ‘af’ te maken.

Wie ben ik?
Mooie dingen creëren. Concepten bedenken en realiseren. Dat is wat ik altijd heb gedaan en wat bij mij past. Mijn passie ligt in het creëren van een mooi interieur. Ik woon in Leusden, ben getrouwd met Oscar en ben moeder van twee prachtige zoons: Mitch (5) en Luca (3). Ruim 10 jaar geleden hebben wij ons jaren ’30 huis in Utrecht verbouwd. Bijna 4 jaar geleden zijn we in Leusden komen wonen en hebben we ons jaren ’70 woning in originele staat compleet verbouwd.

Het roer om! 
Na een carrière in marketing en communicatie heb ik besloten het roer 180 graden om te gooien en van mijn passie mijn beroep te maken. Ik volgde een styling cursus en vervolgens een opleiding Interieurdesign bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur van de binnenhuisarchitect Hans Slim. Inmiddels ben ik gecertificeerd interieurontwerper én gecertificeerd verkoopstylist.

Spreekt mijn verhaal je aan? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!