Menu Sluiten

InterieurScan: past jouw interieur nog bij jouw bedrijf?

Speciaal voor ondernemers heeft Studio Annika een InterieurScan ontwikkeld. Met deze scan krijgt jouw bedrijf inzicht of het interieur nog wel past bij wat je als bedrijf wilt uitstralen.

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk als bedrijf. Medewerkers, klanten of sollicitanten die jouw bedrijfspand binnenlopen hebben daar meteen een mening over. De inrichting zegt iets over wie je bent als bedrijf.  Belangrijk is dan ook een inrichting te creëren die past bij jouw bedrijf, jouw imago.

Heb je het idee dat je wel wat wilt veranderen aan het interieur van jouw bedrijf, maar je weet niet precies hoe, dan biedt de InterieurScan uitkomst. Deze scan is nu gratis en bestaat uit:

  • Een kennismakingsgesprek van één uur. Samen bespreken we wat het imago van jouw bedrijf  is en wat je graag wilt uitstralen. Ook bespreken we wie er werkt, en wat belangrijk is.
  • Scan van het interieur door een interieurontwerper. Er wordt gekeken naar o.a.: inrichting, sfeer, verlichting, routing, indeling, kleurgebruik, groen.
  • Terugkoppeling na 1 week met het resultaat van de scan en de verbeterpunten voor het interieur. Je weet precies wat nodig is om het interieur te laten aansluiten bij het imago van jouw bedrijf.

We bespreken de uitkomsten van de InterieurScan en op basis daarvan kan een offerte op maat gemaakt worden.

Meer weten over deze InterieurScan? Neem dan contact op met Studio Annika via annika@studioannika.nl of 06 415 47 210.