Menu Sluiten

Een interieurontwerp dat past bij jouw onderneming

Gaat jouw bedrijf verhuizen en ben je toe aan een nieuw interieur? Past jouw interieur niet meer bij je imago, identiteit of uitstraling of kan het interieur wel een update gebruiken? Wil je advies over een betere indeling van de ruimtes?

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een interieur voor een bedrijf of onderneming verder gaat dan het neerzetten van bureaustoelen en bureautafels. Met het interieur van jouw bedrijf geef je een visitekaartje af. In mijn optiek moet het interieur van jouw bedrijf passen bij het imago en de identiteit van jouw bedrijf. 

Het interieur is de eerste indruk die telt

Onderscheidend vermogen & interieur
Studio Annika gelooft dat je met een (onderscheidend) interieur een stukje beleving en toegevoegde waarde kan bieden zodat gasten terugkomen of medewerkers zich thuis voelen in hun werkomgeving. Beleving hoort ook thuis op de werkvloer.

Duurzaamheid in interieur?
Veel organisaties hebben doelstellingen op het vlak van duurzaamheid. Circulair bouwen is in opkomst. Ook op het vlak van interieur valt er voor bedrijven nog veel te winnen. Want waarom zou je de doelstellingen die je als bedrijf hebt op het vlak van duurzaamheid niet doortrekken naar je interieur? Studio Annika helpt bedrijven met de mogelijkheden die er zijn om te kiezen voor een zo duurzaam mogelijk interieur.

Annika Vermey, interieuromtwerper

Waarom Studio Annika?
Mijn passie voor interieurs in combinatie met mijn marketingachtergrond, maakt dat ik ondernemers kan helpen met het creëren van een interieur dat aansluit bij hun droom. Dat doe ik op praktische en daadkrachtige wijze. Of het nu gaat om een interieurontwerp, interieuradvies of ook de realisatie van jouw interieurproject.

Een interieur voor jouw bedrijf waar jouw klanten én medewerkers zich thuis voelen, daar ga ik voor.

Wil je meer weten of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Annika Vermey van Studio Annika (annika@studioannika.nl / 06 415 47 210).