Menu Sluiten

Interieuradvies verbouwing, Leusden

Een gezin met jonge kinderen dat een huis had gekocht op een van de ‘horsten’ in de wijk Rossenberg in Leusden vroeg om advies. Een grote verbouwing was nodig om de woning naar hun wensen te maken.

De indeling van het huis was onlogisch door verschillende ‘dragende’ muren. Wat is dan de meest ideale indeling? Welke keuken past daar bij en welke inrichting. Studio Annika ging samen met de bewoners aan de slag voor een interieuradvies op maat.

Het resultaat is prachtig geworden. Een mooie groene keuken als eyecatcher, stalen deuren en een interieur waar de bewoners blij van worden.

 

Martine: “Toen we van plan waren om ons huis te verbouwen wisten we niet waar we moesten beginnen. Hoe zorg je ervoor dat je een warm en gezellig huis creëert waar je fijn kan thuiskomen? Annika heeft ons vanaf het begin heel goed geholpen. Haar luisterend oor, ideeën en voorbeelden hebben ons inzicht gegeven in wat er allemaal mogelijk was. Daar nam ze ook alle tijd voor! Steeds konden we bij haar terecht als we vragen hadden of als we toch weer even twijfelden. Dat was erg fijn! We zijn dan ook erg blij met het resultaat en met de hulp van Annika die we hebben gekregen om tot dit mooie resultaat te komen”.