Menu Sluiten

Interieur & imago: dé perfecte match voor een eerste indruk die past bij wie je bent

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Dat geldt zeker ook voor de inrichting van jouw kantoor.  Die inrichting zegt iets over wie je bent als bedrijf. Creëer daarom een inrichting voor jouw bedrijf die past bij wie je bent. Zorg voor de perfecte match!

Natuurlijk moet het hele plaatje kloppen. Een eerste indruk ontstaat ook bij andere contactmomenten die een klant met jouw bedrijf heeft. Nu zoomen we even in op wat het interieur van je kantoor voor jou kan betekenen.

Interieur als kans
Grijze (versleten) tapijttegels, oude bureaustoelen, witte systeemplafonds. Een inspiratieloze inrichting met kantoormeubilair. Je ziet het vaak genoeg. Een gemiste kans. Mijn geloof is dat je met een (onderscheidend)interieur een stukje beleving en toegevoegde waarde kan bieden zodat gasten/ klanten terugkomen en/of medewerkers zich thuis voelen in hun werkomgeving!

Bedenk dus goed wie je bent als bedrijf en wat je wilt uitstralen. Wat ‘past’ aan interieur, verschilt natuurlijk per bedrijf. We zijn niet allemaal een ‘Facebook’ of ‘Google’ organisatie met hangmatten en voetbaltafels. Dat is iets wat bij deze bedrijven past, en waar hun medewerkers zich thuis voelen. Wees authentiek, oprecht.

Imago vertalen naar interieur
Zorg dat het interieur van jouw kantoor aansluit op wat je wilt uitstralen en wie je wilt zijn.  Vertaal je imago naar het interieur. En zorg dat medewerkers zich er thuis voelen. Denk aan de juiste kleuren, verlichting, beleving, comfortabele meubels, het toevoegen van groen, de verschillende ruimtes en functies.  Ook als jouw bedrijf doelen heeft op het vlak van duurzaamheid, zijn er steeds meer mogelijkheden om dit door te vertalen naar je interieur. Zorg voor de juiste ‘flow’ door je hele kantoor heen.

Jouw eerste indruk? Het is een match!

Wie ben ik?
Mijn naam is Annika Vermey en ik ben eigenaar van ontwerpbureau Studio Annika. Mijn passie voor interieurs in combinatie met mijn marketingachtergrond, maakt dat ik ondernemers kan helpen met het creëren van een interieur dat aansluit bij hun droom en klanten.

Wil je sparren over het interieur voor jouw bedrijf? Stuur mij een connectieverzoek of stuur een bericht naar annika@studioannika.nl of bel met 06 415 47 210

Foto: https://morguefile.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.